separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TREBALO MI JE TO, LICE MI JE UMRLO... Luna Đogani progovorila o estetskim zahvatima, pa otkrila šta je morala da uradi čim je izašla iz 'Zadruge' (FOTO)


Oko ovoga se podigla velika prašina!


Luna Đogani po izlasku iz "Zadruge 2" svojevremeno se oglasila i iz sigurnih ruku jedne medicinske radnice, kod koje je otišla da oporavi svoje lice. Ta Instagram priča podigla je ogromnu prašinu, jer su brojni foloveri odmah pomislili da se rijaliti zvezda odlučila za neki od popularnih zahvata.

Autor: Pink.rs

Međutim, Luna je zaustavila sve gradske priče kada je objasnila da je u pitanju bila korekcija, te da je njeno lice "sve majka priroda".

- Reč je zapravo o tretmanu lica, a ne o estetskoj korekciji. Radila sam ga kod jedne doktorke iz Nemačke. Lice mi je umrlo posle dve godine u rijalitiju i bilo mu je potrebno da malo oživi - objasnila je u jednoj emisiji Đoganijeva.

Autor: puremedia2409

- Ljudi su pomislili da sam se operisala, a ja sam samo ubrizgavala vitamine. Kad se operišeš potrebno ti je malo više vremena da se oporaviš. Ništa nisam menjala na svom licu - zaključila je pobednica "Zadruge 2".

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti