separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ZAPUŠILA USTA SVIMA! Aleksandra Subotić progovorila o vezi sa svojim novim dečkom, pa OVAKO SPUSTILA Davida! (FOTO)


Svog sadašnjeg dečka smatra kvalitetnijim čovekom od Dragojevića.


Aleksandra Subotić, četvrtoplasirana učesnica rijaliti programa "Zadruga 2" je uprkos ljubavnim problemima koje je doživela u Beloj kući, uspela da ponovo nađe svoju srodnu dušu. 

Budući da nekoliko dana nije objavila fotografiju sa svojim dečkom, Aleksandra je dobijala poruke od hejtera kojima je želela da stane na put. Ona je na svom Instagram nalogu objavila "stori" i stavila svima do znanja da njena veza savršeno funkcioniše, a svojom porukom je potkačila i bivšeg dečka Davida Dragojevića. 

Autor: Printscreen Instagram/sandrasuboticss

Niko nikoga nije ostavio. Ne brinite. Sve je ok. Samo za sve prave fanove. Ja znam da vi niste navikli da muškarac koji je uz mene ima obaveze. Ali ima i takvih. Čuda se dešavaju - napisala je Aleksandra.

Čini se da je Aleksandra svojom porukom želela da prozove Davida okarakterišući ga kao nekoga ko nikada nije imao obaveze, već je živeo na njen račun. 

Autor: Printscreen Instagram/sandrasuboticss

Da Aleksandrina veza nije zapala u krizu govore i fotografije koje je Subotićeva objavila na svom Instagram nalogu na kojima ona uživa na impozantnom imanju svog dragog. 

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti