AKTUELNO

Niko nije očekivao ovo!

Bivša učesnica "Zadruge 2", Miljana Kulić otvoreno je pričala o svojim bivšim rijaliti cimerima, a gledaoci kraj malih ekrana strpljivo su čekali da se uključe uživo u program emisije ,,Zadruga - narod pita" i pitaju svog favorita sve ono što ih zanima.

Foto: TvPink Printscreen

U studiju je pušten snimak Miljanine žestoke svađe sa Lunom Đogani, na temu njenih emocija prema pevaču Slobi Radanoviću, što je Miljana bez dlake na jeziku prokomentarisala i domonstrativno opisala Lunino ponašanje, histerisanje i rasprave koje je vodila svojim partnerima, ne bi li u očima naroda bila žrtva, kako je Kulićeva rekla.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je to i demonstrirala u studiju, a niko nije očekivao da će baciti i stolicu, ali ono što će zasigurno privući veliku pažnju je njena tvrdnja koje su s*ksualne opredeljenosti Radanović i Mirko Gavrić.

I Luna i Sloba su znali na čemu su sa mnom. Ljudi moraju da shvate da stav o nekim stvarima ne menjam, ja komentarišem ono što vi plasirate. Na osnovu toga, ja gledaocima verujem, niko ne bi postavio neko nebulozno pitanje. Posle svi imaju amneziju ili demantuju. Onda vide klip i ne znam kako ih nije sramota da obmanjuju narod i voditelje. Nikad neću da zaboravim koliko je Suzana lagala, nikad se ona ne seća. Naravno da je Sloba kriv, Kija je bila u braku, a Luna se uplela u sve to. Nema veze to što je uradila, ali osećam gorčinu kad sam videla da je majka u svemu tome podržava. Sloba Radanović je bis*ksualac, a Mirko je gej. Sloba je oženio Kiju kada je Mirko oženio Gagu. Posle se u "Zadruzi" prao, a Mirka je ostavila Dragana preko noći kada je shvatila sve. Ja imam pravo na svoje mišljenje. Luna je čista patetičarka: ,,Izvedite me odavde, neću da budem povređena, majko, majko". Jadna ona, nema sreće u ljubavi - rekla je Miljana.

K.Ristić

#Miljana Kulić

'