AKTUELNO

Imala je i poruku za ćerku!

Tokom emisije "Zadruga - narod pita" Ljuba Pantović dotakla se svog bivšeg supruga Karađorđa Subotića sa kojim je živela mesecima u drugoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zajedno sa Ljubom i Karađorđem, u Beloj kući boravila je i njihova ćerka Aleksandra Subotić. Tokom večerašnje emisije Ljuba se dotakla odnosa Aleksandre i Karađorđa, a zatim je tvrdila i kako je Subotić pokušao da finansijski iskoristi Aleksandru.

Upućena sam da se ne čuju, kao što su se čuli ranije. Ostali detalji me ne zanimaju. Znam da on pokazuje svoje pravo, ružno, lice. I dalje pokušava da iskoristi Aleksandru. Pokušao je i finansijski da je iskoristi nakon izlaska. Njega ne zanima i gde je ona, šta radi... Jeste, pokušao je, ali ne želim da komentarišem. Neka Aleksandra gleda tu sama šta će i kako će - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je pričala i o svom dečku, pa je otkrila i da li se Subotić čuo sa njim nakon izlaska sa imanja.

Njih dvojica nikada nisu imali kontakt. Kakav crni kontakt... Gde su sada svi ti mangupi? Gde je sada David? David je njemu ranije pisao, ali se nisu čuli sada. To sve dokazuje ono što sam ja pričala. Da dođu zajedno David i Aleksandrin tata šištavac da Švedskoj očiste cipele ne  bi mogli - pričala je Ljuba.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Ljuba Pantović

'