AKTUELNO

Priznala i da joj je bilo lakše kada je Karađorđe napustio imanje.

Ljuba Pantović u emisiji "Zadruga - narod pita" oplela je po svom nekadašnjem suprugu Karađorđu Subotiću i tom prilikom rekla kako se njena ćerka Aleksandra sa njom svađala samo zbog njega.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: Nakon što je odgledala snimak ŽUČNE RASPRAVE sa ćerkom, Ljuba Pantović priznala zašto je POVUKLA RUČNU pred Aleksandrom! (VIDEO)

Mene je izluđivalo to što njega brani. Ona je bila u stanju da brani svog tatu. On je samo čekao priliku da ispadne neka žrtva, da bih ja ispala zla kako napadam nju zbog njega. Da gurne nju. Ona je mene vređala da bi branila njega, a zna da nije tako. Ja sam tu nalazila opravdanje i još mnogo ranije. Još kada je i ona bila mala, on je okarakterisan kao slabić. On je bio tata koji beži, koji nikada nije branio porodicu... Ona je branila slabijeg roditelja, to sam tako opravdalava. Prestala je to da radi - govorila je Ljuba.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste mi bilo lakše kada je otišao. I bilo mi je drago što mi više ne zagađuje tamo životni prostor - govorila je Ljuba kako se osećala nakon što je Karađorđe napustio imanje.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Karađorđe Subotić

#Ljuba Pantović

'