AKTUELNO

On joj je i dalje trnu u oku.

U večerašnjem izdanju emisije "Zadruga - narod pita" gošća voditelja Milana Miloševića je bivša zadrugarka Ljuba Pantović. Osim što je Ljuba pričala o svom odnosu sa ćerkom Aleksandrom Subotić, ona je otkrila da li će se preseliti u Švedsku, gde živi njen dečko.

Već u petak idem za Švedsku... Biću na relaciji Srbija - Švedska. Ništa ne mogu da kažem tačnije, sve je pitanje posla - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Pantovićeva je rešila da se u emisiji našali rekavši da ukoliko bi posedovala bager i bila legalno ovlašćena da bi srušila nelegalno podignute objekte, aludirajući na prehrambeni objekat koji je u vlasništvu njenog nesuđenog zeta Davida Dragojevića.

Ja ne odustajem od svog posla. Sad mogu neki rovokopač da uzmem. Sad mogu da naučim da rušim kuće. Uvek mi je bio san da imam bager onaj što ima kuglu, da zalaufam onu kuglu i da se sruši nečija kuću koja treba da se sruši, a to možda mogu i ja da odlučim koja kuća treba da se sruši. Ukoliko me legalno zaposle mogu i da rušim kuće - dodala je kroz smeh Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DA LI JE OVO NAJVRELIJE IZDANJE SANJE STANKOVIĆ IKADA? Pozirala potpuno gola prekrivena najlonom! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#David Dragojević

#Ljuba Pantović

'