AKTUELNO

Pomirile se u drugoj "Zadruzi".

Ljuba Pantović gostuje večeras u emisiji "Zadruga - narod pita" kod voditelja Milana Miloševića, a na samom početku večeri ova bivša zadrugarka rekla je da je njena najveća pobeda što je tokom boravka u Beloj kući uspela da izgladi odnose sa svojom ćerkom Aleksandrom Subotić.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: HAOS U NAJAVI! Filip Mijatov ulazi u 'Zadrugu 3'! Pevačice i starlete se već tresu! Spreman je da otkrije sve estradne tajne!

Aleksandra i Ljuba sada su u savršenim odnosima, a Pantovićeva je tokom svog izlaganja rekla da nije ponosna zbog svađa koje je imala sa ćerkom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: KATARINA GRUJIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: Slušala sam druge ljude kako plaču, noću je bilo najteže! (VIDEO)

To je moja pobeda. Ja sam u "Zadruzi" rekla da to nije nikakav ponos, nego sramota koja je prikazana javno. Smatram da u našem narodu ima i gorih tema. U prošloj emisiji sam se izvinila svojoj ćerki, nemam problem da to učinim ponovo. I ona se meni izvinila. To je tako moralo da bude. Meni nije bilo prijatno kada sam pričala sve to. Krenule smo da pričamo o ozbiljnim temama još u "Zadruzi", ona je mene shvatila da sam bila u pravu za stvari koje sam govorila - navela je Pantovićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Ljuba Pantović

'