AKTUELNO

Niko nije ostao imun!

Stanija Dobrojević, atraktivna bivša zadrugarka koja je osvojila treće mesto u spektakularnom superfinalu "Zadruge 2", trenutno boravi u Americi. Pred sam kraj rijalitija, Stanija je uplovila u ljubavnu vezu sa manekenom Markom Markovićem, a nedavno su proslavili i dva meseca veze.

Foto: Privatna arhiva

Dobrojevićeva već godinama važi za jednu od najzgodnijih žena naše javne scene, pa ne čudi što mnogi muškarci baš nju žele za svoju devojku. Stanija je nedavno za Pink.rs otkrila kako izgleda jedan njen dan u Americi, a svakodnevni treninzi koji joj pomažu da se vrati u formu nakon "Zadruge 2" samo su jedna od stavki u uzbudljivom životu atraktivne brinete.

Iako s*ksi fotografije čuva za svog dečka Marka, Stanija je sinoć raspametila sve svoje pratioce kad je objavila toples sliku na svom Instagram profilu i tako se pohvalila plodovima svoga truda.

Foto: Printscreen Instagram/stanijadobrojevic

Jedan komentar isplivao je u moru komentara. Naime, najpoznatiji srpski Jutjuber Baka Prase (Bogdan Ilić) ostavio je komentar ispod njene slike i napisao "Ne vidim dobro", verovatno aludirajući na to da želi da vidi više, pošto je Stanija svoje grudi prekrila rukama.

Pročitajte: Zbog njega je puklo prijateljstvo?! Marko otvoreno priznao DA MU NE BI PRIJALO DA SE LUNA DRUŽI SA GASTOZOM! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram/stanijadobrojevic

Podsetimo, ovo nije prvi put da Baka Prase ima kontakt sa Stanijom. Oni su bili gosti voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou", a Baka je tada u jednoj od igrica dodirivao Dobrojevićevu po telu.

On je nakon toga objavio fotografiju sa Stanijom i napisao u opisu "Ništa pre braka". Inače, poznati Jutjuber je ranije izjavljivao kako je zaljubljen u popularnu mladu pevačicu Saru Jo, a nedavno je priznao da mu je slomila srce jer ga je otpratila sa Instagrama. Da li ovo znači da će početi da se udvara Dobrojevićevoj?

View this post on Instagram

Ništa pre braka

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase) on

Kako će Stanijin dečko odreagovati na ovaj njegov komentar, ostaje da vidimo.

M.P.

#Bogdan Ilić Baka Prase

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'