AKTUELNO

Ovo je želeo da kaže!

Mnogi su se pitali zbog čega Luna i Marko nemaju puno zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, a Miljković je iskoristio priliku u emisiji "Zadruga - narod pita" da zamoli pratioce za malo razumevanja i obrazložio zbog čega izbegava da objavljuje zajedničke fotografije.

Foto: TvPink Printscreen

Izbegavamo da izbacujemo slike, gledamo da što više sačuvamo privatnost. Zamolio bih pratioce da imaju razumevanja, jer ne želimo da svaki dan kačimo slike. Svako će da fura svoj fazon, ja ne izbacujem nešto mnogo slika. Tu krenu teorije da smo se posvađali, da je frka ili problem... Međutim, ne brinite ništa, sve je u najboljem mogućem redu, nema potrebe da na Instagramu dokazujemo, to se vidi kroz intervjue i gostovanja. Ako raskinemo, bićete svi obavešteni - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Pre nekoliko dana, Luna je bila protiv da se pridruži svom dečku kada se uključio u lajv na Instagramu, pa je priznao svima koji je bio razlog njene nervoze.

Ona je bila nervozna, čekali smo ručak da nam stigne. Ona dok ne pojede nešto, ona je nervozna, nije ni kosu namestila. Mene je baš bilo briga, nisam gledao na nju, to mi je bilo onako... Nisam znao da je nervozna. Interesuje ljude svašta, kad imam potrebu ja se uključim i ispričam ljudima sve šta ih zanima. Luna se prima na neke čarkice, među nama ovako nema svađa - bio je iskren Marko.

K.Ristić

#Marko Miljković

'