AKTUELNO

Od septembra ćemo Gagija gledati kao učesnika rijaliti programa koji pomera granice "Zadruga 3".

U trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge" imaćemo priliku da gledamo i densera Gagija Đoganija. Ova vest mnoge je obradovala, ali i iznenadila. U razgovoru sa ekipom portala Pink.rs, pobednica druge sezone i Gagijeva ćerka Luna Đogani, prokomentarisala je očevu odluku da uđe u Belu kuću, a na samom početku razgovora ona je istakla da jedino čita najbrži portal u Srbiji.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Jedino portal Pink.rs čitam. Nigde više ne ulazim. Uvek imam upisano u telefonu gore 'Pink.rs' i uvek kada otvorim, vi ste mi prvi. To je najbrži portal. Uvek nađem šta me zanima, pogotovu za mene i najpouzdaniji ste. Uvek kako kažem, tako i napišete, tako da svaka čast - rekla je Luna.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Luna nam je otkrila da je bila veoma iznenađena kada joj je Gagi saopštio da ulazi u treću sezonu rijaliti programa koji je pomerio sve granice "Zadruga", a u kom je ona bila dve sezone.

Foto: Pink.rs, E-stock

Ja sam bila u šoku. Bilo mi je drago, svako ima svoj cilj i svako ima prava da se bori za sebe, pa tako i moj tata. On je poželeo da uđe tamo. Dobio je ponudu, pristao je na to, ja sam ga podržala! Isto kao što sam ja očekivala da mene moji roditelji podrže kada sam ulazila, okej je i da njega da podržim. Dala sam mu savete - govori pobednica druge sezone Zadruge.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

PROČITAJTE: MOJA SUPRUGA JE STUB PORODICE, ONA JE NAŠU ĆERKU ODGAJALA I VASPITAVALA: Lepi Mića konačno progovorio o svojoj ženi, pa priznao svoju NAJVEĆU GREŠKU! (VIDEO)

Đoganijeva, koja je nedavano objavila svoju prvu numeru "Deveti krug", otkrila nam je i šta je savetovala svog oca, ali i istakla da smatra da se on mnogo promenio otkako je bio pre nekoliko godina učesnik "Farme".

Foto: E-stock

Ove dve godine dok sam bila u Zadruzi sam mnogo naučila moju porodicu i sve moje bližnje ljude. Moj tata je, mislim, dosta naučio što se tiče rijalitija i dosta se promenio, sazreo, opametio se, postao je i mudriji. Mislim da neće biti incidentan i mislim da neće imati probleme. Ja sam mu rekla da bude ono što jeste, on je pozitivan lik, jako je duhovit, simpatičan je, sličan je meni. Mislim da je dobar za rijaliti. Ljudi najviše cene kada se prikažete onakvi kakvi ste, pa ako vas zavole, zavole vas - izjavila je Luna.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Nas je zanimalo i kako bi Luna gledala na situaciju da se Gagi zaljubi, što se njoj pred kamerama desilo dva puta, i započne ljubavnu vezu na rijaliti imanju. Ona je istakla da se ne meša u njegov ljubavni život, ali se dotakla i Blondi koja je bila zaljubljena u Gagija.

To je sve za ljude. Ja sam uvek za ljubav i glasam za ljubav. Moj tata je slobodan, koliko ja znam, i što da ne. Nikad se ne zna. Ako se nađe neka devojka, ja ću biti uz njega. To mi je Blondi rekla kada je ušla u Zadrugu. Nisam ga pitala za nju. Ne volim da se raspitujem za tatin ljubavni život, ali videla sam da je Blondi bila jako zagrejana - priča Đoganijeva.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'