AKTUELNO

On želi društvo.

U večerašnjem izdanju vaše omiljene emisije "Zadruga - narod pita" gošća voditelja Ognjena Nestorovića je bivša zadrugarka Dragana Mitar.

PROČITAJTE JOŠ: FIZIČKI JE NASRNUO NA NADEŽDU, nije pokazao ni trunku kajanja, ali sad se sve preokrenulo! Toma Panić PROMENIO PLOČU! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Ona je prvo progovorila o tome kakve su bile reakcije ljudi nakon njenog gostovanja u emisiji "Zadruga - specijal" kada je govorila o mučnom razvodu od supruga Siniše Dragutinovića, ali i o borbi za stareljstvo.

Ja sam dobila pozitivne komentare što se tiče te emisije. Ja sam neko ko je iskren, ko je u rijalitiju otvorio svoj život. Neko to osuđuje, neko podržava, ali istina izađe uvek na videlo, pa se nadam da će tako biti i ovog puta - rekla je Dragana.

Ona je zatim govorila i o svom odmoru na kom se odlično provodila sa svojim bivšim cimerima iz Bele kuće.

Foto: TvPink Printscreen

Ovim putem pozdravljam Olju, Boru i Minu, bilo je lepo, odmorila sam se. Sad se pripremam na odmor sa mojim sinom, svaki dan smo zajedno i svaki dan me oduševljava. On mi je najveća sreća u životu - navela je ona.

Nedavno je Dragana na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa svojim sinom koji joj je poručio da želi brata, pa je ona to ovom prilikom prokomentarisala.

To je često počeo da mi govori, kaže neće seku, hoće batu, on sad ima pet godina, treba mu neko društvo. Ja se trudim da ga spajam sa nekom dečicom, da se družim. On je jako brižan, mali je, a brine o mami - navela je bivša zadrugarka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Dragana Mitar

'