separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TOMOVIĆ JE OTKRIO DA JE BANE PLAKAO I MOLIO GA DA SE NE SREĆU, a sad mu je Čolak brutalno uzvratio! (FOTO)


Njihovom ratu se ne nazire kraj.


Protekle noći kontroverzni učesnik "Zadruge 2" Vladimir Tomović gostovao je u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditelja i urednika portala Pink.rs Darka Tanasijevića. Vladimiru je ovo bio prvi put da se javno obrati milionskom auditorijumu preko malih ekrana nakon što je izbačen iz ovog takmičenja, pa je svoju priliku iskoristio do maksimuma.

Autor: TvPink Printscreen

Tomović nije štedeo reči kako za svoju bivšu devojku Staniju Dobrojević i njenog novog dečka Marka Markovića, tako i za bivše zadrugare koji su mu "stali na žulj". Tako je, između ostalog, otkrio i da mu je Bane Čolak plakao preko telefona i molio ga da se ne sreću, kako ne bi došlo do fizičkog okršaja. Šta je Tomović tačno rekao o ovom sukobu možete pogledati u snimku koji sledi.

Vladimiru je zasmetalo što je Bane izjavio da mu ne bi bio problem da se udvara Staniji, iako je Tomovićeva devojka, samo ako bi mu se dovoljno svidela. Zbog toga je bivši sportista prozvao Čolaka, koji je odlučio da mu ovoga puta odgovori jednom interesantnom fotografijom.

Naime, Bane se fotografisao pored putokaza koji označava put za Rumu, mesto u kojem je Stanija dugo živela, a da li je time hteo Tomoviću da pokaže kuda treba da ide, ili se on uputio za Rumu, nije nam poznato. Bilo kako bilo, Vladimiru se zasigurno neće svideti ovaj vid Čolakove provokacije.

Autor: Pink.rs.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti