separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ON JE NEBITAN LIK, TUŽIĆU GA AKO OVAKO NASTAVI! Pavle Jovanović nije mogao da ostane nem na reči Vladimira Tomovića! VIDEĆE SE NA SUDU? (FOTO)


Bivši zadrugari u žestokom klinču!


Prethodne večeri u emisiji "Zadruga - Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Vladimira Tomovića, bivšeg zadrugara koji je malo vremena proveo u velelepnom gradu nadomak Beograda, ali privukao veliku pažnju vezom sa Stanijom Dobrojević, te se spominjao do kraja rijalitija, pa čak i nakon toga.

Autor: Pink.rs/Ivan R.

On je sinoć otvorio dušu i ispričao sve što je imao, a između ostalog je pomenuo i Pavla Jovanovića. Vladimir je žestoko izvređao Pavla i nazvao ga ljigom, te rekao da se "koprcao" pa čak i zaplakao zbog njega. Više o tome možete pročitati klikom OVDE

Autor: TvPink Printscreen

Ovim povodom mi smo stupili u kontakt sa Pavlom, koji nije želeo previše da detaljiše o tome šta se desilo između Tomovića i njega, ali je poručio da će ga tužiti ukoliko nastavi da priča o njemu na ovaj način.

Zaista ne bih previše da komentarišem celu priču, potpuno je nebitna, kao što je i taj lik nebitan. Nisam ga spomenuo, niti ću. Ako ovako nastavi, biću prinuđen da ga tužim - rekao je Pavle.

Autor: Pink.rs

Da li će ovo izazvati nove sukobe između bivših zadrugara preostaje da se vidi.

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti