AKTUELNO

Hoće li nastati haos?

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" urednik portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević ugostio je Baneta Čolaka, jednog od učesnika prve i druge sezone "Zadruge" koji svojim ponašanjem nije ostavio ravnodušnim milionski auditorijum.

Vladimir Tomović je tokom telefonskog poziva prekoreo svoju tadašnju devojku Staniju Dobrojević zbog bliskosti sa Banetom, a evo šta on kaže da li se oseća krivim zbog raskida veze bivših cimera, kao i da li su njih dvojica bili u kontaktu.

Foto: Tv Pink Printscreen, Pink.rs

Nemamo kontakt on i ja. Zakopali smo sekire unutra. On je u tom pozivu rekao Staniji da se skloni od mene. Ako je njihova veza bila dovoljno jaka onda ja tu nisam ništa mogao da pokvarim. Njihova veza je bila slaba čim je pukla i to zbog mene, a ja ništa uradio nisam. Ako on smatra da sam ja negde pogrešio, neka mi to kaže. Ja ne bih da se svađam sa njim, mislim da nema potrebe za tim. Ja sam Staniji obećao da će ona u "Zadruzi" biti moja. Tu ću baš onako da je napadnem - ispričao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NE ZANIMAJU JE OŽENJENI MUŠKARCI! Maja OTKRILA pod kojim uslovom bi se upoznala sa čuvenim Sukijem kog su povezivali sa Anom Korać! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Bane Čolak

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'