AKTUELNO

Miljana navodi da preživljava pravi haos u porodičnom domu u Nišu.

Domaći mediji preneli su vest da je bivša zadrugarka Miljana Kulić prijavila svoga oca Sinišu Kulića policiji i optužila ga za psihičko maltretiranje i zlostavljanje njenog sina Željka Kulića i nje. Kako Kulićeva navodi u izveštaju, 7. avgusta se vraćala u 18:10h se vraćala kući sa sinom i dadiljom Klarom, a Siniša ju je napao.

Foto: RTV Pink

Ja sam sa dadiljom Klarom i sinom Željkom oko 17.15 otišla da ispratimo mamu do pumpe jer je mama otišla autobusom na more. Kada smo se vratile kući oko 18.10, Siniša je otvorio prozor, počeo je meni nešto da viče, ali ga nisam čula šta tačno. Kasnije sam čula da me je vređao rečima: " Stoko, nesposobna si, luda si, ceo svet zna da si luda." Dok sam držala dete u rukama, Siniša me je više puta pljunuo kroz prozor, onda je krenuo da viče i na Klaru, pitao je šta će ona tu. Klara je od mene uzela dete jer sam se mnogo uznemirila i otišla sam iza kuće da telefonom pozovem mamu da obavesti policiju. Dok je Klara sedela se detetom na klupi, on joj je prišao, počeo je da viče pred detetom i pomerao je klupu na kojoj je sedela sa bebom. Dete se od plakanja zacenilo, prebledelo je. Onda sam ja počela da zovem taksi jer sam bila u rastrojstvu. Siniša je oteo dete Klari iz ruku, a dete je i dalje vrištalo. Nakon toga je Siniša sa detetom jurio Klaru kako bi je izbacio iz dvorišta. U jednom momentu, dok sam čekala taksi, krenuo za nama i počeo je da viče. Dete je sve vreme plakalo. Napominjem, prilikom izlaska na kapiju Siniša me je uhvatio rukom u predelu desne ruke i od toga sam dobila modricu - navodi Miljana u izveštaju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana je dalje navela da ju je otac isterao iz porodične kuće, koju je ona renovirala.

Ja živim u Nišu u porodičnom domu sa Sinišom, majkom Marijom, sestrama Tijanom i Anom i sinom Željkom. Kuću sam pre godinu dana iz temelja lično ja renovirala, uložila sam oko 150.000 evra u kuću, za šta imam i račune, a sada preživljavam haos u njoj - ispričala je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa portala Pink.rs stupio je u kontakt sa Miljanom, a ona nam je i potvrdila ove navode.

To što se piše, to se stvarno desilo. Ne mogu sada da pričam, jer obavljam neke bitne poslove, nazovite me kasnije - rekla nam je Miljana.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Autor: Pink.rs

#Miljana Kulić

#Siniša Kulić

'