AKTUELNO

Želi promene!

Bivša zadrugarka Ljuba Pantović poznata je i po svom britkom jeziku i otvorenosti. Pantovićeva nikada nije krila koje je estetske operacije imala, pa je tako često i pozdravljala svog hirurga tokom učešća u najgledanijem rijalitiju "Zadruzi 2".

Foto: Pink.rs/M.Popović

PROČITAJTE: MUVAO DEVOJKU NASRED ULICE, PA JE ZGRABIO I NOSIO NA RAMENIMA! Lazara Jeremića u ovakvom izdanju još niste videli! (VIDEO)

Foto: Pink.rs/M.Popović

Njena ćerka Aleksandra Subotić nedavno je odlučila da smanji svoje grudi jer je imala bolove zbog njih, a ekipa portala Pink.rs saznala je da i Ljuba planira da ima još jednu estetsku korekciju. Kako je Pantovićeva ponosna na izgled svog poprsja, što je često i navodila u Beloj kući, od izvora smo saznali o kakvoj se operaciji radi. Ljuba je odlučila da sebi uradi "mačkaste oči", jednu od trenutno najpopularnijih operacija na svetu.

Foto: Pink.rs/M.Popović

PROČITAJTE: UDAJE SE LJUBA PANTOVIĆ? Nakon što je otkriveno sve o dečku kog je mesecima pozdravljala, na prstu bivše zadrugarke zasijao SKUPOCENI PRSTEN! (FOTO)

Foto: Pink.rs.

Od izvora smo saznali i kada će se Pantovićeva uputiti na konsultacije kod svog hirurga, a naš paparaco uhvatio je trenutak kada Ljuba ulazi u ordinaciju. Ona se na ovoj lokaciji pojavila zajedno sa svojim dečkom kog je mesecima pozdravljala u "Zadruzi 2".

M.P.

#Ljuba Pantović

'