AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta joj je Dragutinović priredio.

Milionski auditorijum upravo na televiziji Pink može da prati potresnu ispovest bivše modelsice i zadrugarke Dragane Mitar koja je preživela psihofizičko nasilje od svog još uvek zakontog supruga Siniše Dragutinovića.

Nakon ispovesti Draganine majke Jadranke, koja je zgrožena zbog Sinišine tužbe i zahtevan da on preuzme starateljstvo nad detetom, Dragana je kroz suze progovorila koliko joj je sve ovo teško palo.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nikada nisam dozvolila da neke žene čuvaju moje dete. Ili ga čuvam ja ili moja majka. Ja se pitam ko će da čuva to dete kad Siniša ode na letovanje sa devojkom? Zar je lepše da dete čuva neka nepoznata žena, a ne majka? Sad ga još više mrzim. Ko mi toliko misli loše da me razdvaja od deteta sa kojim provodim 24 časa? Kad sam izašla iz "Zadruge" on dve nedelje nije išao u vrtić, bili smo željni jedno drugoga. Ovo je neko teranje inata meni - pričala je Dragana.
Kada su se svađali, Dragana je snimala, a on je njoj rekao: "Sad ćeš da osetiš šta je duševni bol", ali to nije jedini snimak u kojem on to govori - dodao je Draganin drug Marko Đedović.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Dragana ispričala kakve je preteće poruke dobijala od Siniše.

Izgovarao mi je da će me baciti sa šestog sprata. Ja zovem da ga pitam za tu tužbu, on mi se smeje sa devojkom i kaže da ga to ne zanima. Šalje mi poruke sa mora sa njom. Priča mi da ću da završim na plavom mostu, pa onda, ako hoću sporazumno da se raziđemo, onda treba da izletim iz stana - pričala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Dragana Mitar

'