separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ŽELJKO MITROVIĆ SVOJOM ODLUKOM ODUŠEVIO PINKOVU VERNU PUBLIKU: Učesnici Zadruge 3 možete postati BAŠ VI! Evo šta treba da uradite (VIDEO)


Zbog velikog broja zahteva na Instagramu čelnik ružičaste televizije odlučio se na ovaj potez.


Voditeljka Dušica Jakovljević je tokom emisije "Zadruga - Narod pita" dala važno saopštenje za sve one koji žele da se prijave za novu sezonu najgledanijeg rijaliti programa u regionu.

Autor: TvPink Printscreen

Naime, zbog velikog broja zainteresovanih, čelnik ružičaste televizije Željko Mitrović je poslao važno saopštenje - da će broj učesnika u rijaliti programu "Zadruga 3" biti povećan.

Autor: Luka Šarac/Hello!

Pored standardnog kastinga koji sprovodi televizija Pink za septembarsku "Zadrugu 3", Veliki šef je odlučio da zbog ogromnog broja zahteva na Instagramu Željka Mitrovića proširi broj učesnika. Naime, Željko Mitrović će od zahteva pratilaca na Instagram profilu odabrati dva učesnika koji će dobiti mogućnost da se takmiče u najvećem rijalitiju. Ono što je neophodno da uradite je da zapratite profil i da pošaljete zahtev sa kratkom biografijom i fotografijama - saopštila je voditeljka Dušica Jakovljević.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti