AKTUELNO

Dragana je juče posetila Centar za socijalni rad.

Bivša učesnica "Zadruge 2" Dragana Mitar doživela je pravu dramu kada je izašla iz rijlalitija i shvatila da je suprug Siniša Dragutinović vara. Posle svega što joj je radio prethodnih godina, a preko čega mu je prelazila budući da je želela da održi porodicu na okupu zbog zajedničkog sina Jovana, ovo je bila kap koja je prelila čašu i navela Draganu da se razvede. Međutim, tek onda je usledio pravi pakao.

Foto: Pink.rs/K.Ristić

Siniša joj je zapretio da će joj oduzeti maloletnog sina Jovana, te ju je čak i tužio, zbog čega mu je Dragana uzvratila kontratužbom. Ona je još u "Zadruzi" pričala o njegovom nasilnom ponašanju i psihičkoj, ali i fizičkoj torturi kroz koju je prošla, a nakon izlaska iz Bele kuće, Dragana je gostovala u emisiji "Zadruga - Narod pita" i tom prilikom otkrila nove šokantne detalje.

Bivša zadrugarka je priznala da joj je Dragutinović čak i pretio smrću, tako što joj je poslao naslov novinskog teksta o muškarcu koji je pucao ženi u glavu pred sinom, uz poruku da je čeka ista sudbina.

Foto: Pink.rs, privatna arhiva

Zbog svega toga, Siniši je najpre izrečena mera zabrane prilaska još uvek zakonitoj ženi na 48 sati, međutim nadležni organi odlučili su da meru zabranu prilaska produže na 30 dana, saznaje Pink.rs u Centru za socijalni rad.

Nakon što je izašla iz Centra na Voždovcu, bivša zadrugarka je za naš portal otkrila šta se desilo u prostorijama Centra i kakva je dalja procedura.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pričali smo o pretnjama i o svemu što se desilo prošle godine. Došla sam zbog psihičkog nasilja koje je vršio. Ne znam da li će on doći, ne znam da li je primio poziv. Nisam plakala, malo sam umorna od svega. Ne plašim se da može da mi naudi. Ne pokušava da stupi u kontakt sa mnom, videćemo šta će biti od septembra, videću sa advokatom šta će se desiti. Jednostavno, za sada želim da se sklonim na neko vreme dok ne prođe ovaj haos. Nisam nikakve poruke dobijala od njega, a sad kad bude zakazano ročište videćemo šta će biti. Mislim da ne postoji mogućnost da mi oduzme dete, ja sam njega prijavljivala više puta. Sad mi ovo ovako odgovara, pre mi je stalno dolazio - ispričala je Dragana juče na ivici suza.

Pink.rs

#Dragana Mitar

#Siniša Dragutinović

'