AKTUELNO

Mislili su da se za ovo neće saznati!

Između Marka Miljkovića i Lune Đogani definitivno je palo pomirenje, a kako sada uživaju u slobodi i svaki trenutak koriste da se posvete jedno drugom, oni su tim povodom odlučili da krenu i korak dalje.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da on već uveliko planira da se preseli iz Brusa gde je i rođen i iznajmi stan u Beogradu kako bi započeo biznis i bio što bliže svojoj devojci, izvori bliski njima otkrili su da su Anabela Atijas i Gagi Đogani predložili drugoplasiranom učesnicku Zadruge 2, da se preseli kod Lune kako bi počeli zajednički život.

Otkako su se Luna i Marko pomirili, maltene se ne razdvajaju. On prati Lunu čak i kod frizera, kozmetičara, zajedno idu u šoping, dok ona njemu pravi društvo tokom nekih poslovnih pregovora. Iako se njihov odnos ne dopada Luninoj majci Anabeli, morala je da se pomiri sa tim i podrži ćerkina osećanja. Anabela je više puta izjavila da joj je ćerkina sreća najvažnija. Gagi je podržao ćerkin izbor bez pogovora - kaže izvor i dodaje.

Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs

Pošto sada oboje stoje na čvrstim nogama, blogerka je pitala Marka da živi kod nje. On se u početku nećkao, iako želi da joj bude što bliže. Plaši se negativnih komentara, kojih je bilo previše, i najradije bi ih izbegao. Međutim, ljubav je presudila i pristao je - otkriva izvor.

Spekuliše se i da Miljković još nije preneo svoje stvari u Lunin stan, ali svakako mnogo vremena provodi njom, što blogerki sigurno neizmerno znači.

Pink.rs

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'