AKTUELNO

Smatra da su izgubile povezanost.

Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora i Ana Korać večeras gostuju kod voditeljke Dušice Jakovljević. One u emisiji "Zadruga - Narod pita" odgovaraju na pitanja voditeljke, ali i na pitanja milionskog auditorijuma koji ih je danonoćno pratio proteklih deset meseci.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Nakon pauze za reklame, Matora je prokomentarisala kako se oseća nakon rasprava sa Anom koje je imala u prvom delu emisije.

Osećam se kao da me neko pravi budalom. Znam da ću da se vidim sa Anom, ona se promenila, meni neke stvari nisu jasne. Ja mislim da smo totalno izgubili povezanost i krivo mi je zbog toga. Ja se toliko trudim da nekoga poštujem, ne moram ja nikoga da poštujem, jedino treba da popričam sa Anom, ako ona želi, za ostalo me boli uvo. Rekla sam da ne bih volela da imam osećaj kao sa Lunom, ali osećam da je sve otišlo predaleko, zahladnelo je. Isto tako je bilo i sa Lunom - ispričala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BILA SAM KRIVA ZA SVE: Matora nije mogla da se suzdrži, pa je Ani sasula sve u lice! Koraćeva nije mogla da se OPRAVDA! (VIDEO)

Nakon što su Ana i Sanja dale svoj komentar, David Dragojević, koji nije gost u emisiji, se ponovo ubacio i počeo da se raspravlja sa Matorom.

Osećam tenziju sa Davidove strane. Ja to osećam, a sa druge strane, i ja imam mišljenje o toj priči. Ana, ne mogu da shvatim da neko može da radi takve stvari kao muškarac, tu kreće naša tenzija. Boli me k*rac više! Boli me šta on misli o tome, mene zanima šta ti misliš - poručila je Jovana Ani.
Meni su samo problem ti "gluvi telefoni", ko je šta pričao i to - prokomentarisala je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Meni neko ne može da promeni mišljenje o prijatelju, ako ja već imam izgrađeno - dodala je Sanja.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Sanja Stanković

'