AKTUELNO

Smatra da je u "Zadruzi 2" bila isuviše blaga.

Voditeljka Dušica Jakovljević je u večerašnjem izdanju emisije "Zadruga - Narod pita" ugostila bivše zadrugarke Jovanu Tomić Matoru, Sanju Stanković i Anu Korać. One sa Dušicom razgovaraju o svemu što im se dešavalo proteklih deset meseci u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi 2", kao i o dešavanjima nakon izlaska iz Bele kuće. Publika koja je verno pratila bivše zadrugarke takođe ima priliku da se uključi uživo u program i postavi im pitanja.

Foto: TvPink Printscreen

Pušten je video-prilog ozbiljne svađe koje su u "Zadruzi 2" imale Sanja i Matora, a nakon toga njih dve su prokomentarisale snimak.

Sećam se ove svađe od A do Š. Sanja je tek ušla, nije joj odgovarala energija tih ljudi, Luna i to. Meni je smetalo što Sanja provodi vreme sa Davidom i Lazarom. Meni je to zasmetalo, ja jesam ljubomorna, umem da budem jako bezobrazna, ona mi je uzvratila. Jednostavno, smetalo mi je, tu sam bila bezobrazna, nastao je takav konflikt, ona meni vrati duplo gore - ispričala je Matora.
Ja nisam sa Davidom i Lazarom, nego sa Anom, Davidom i Lazarom. Naravno da ću da blejim sa njima, oni su meni tad odgovarali - ubacila se Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Kija je u pravu, umesto da budem ono što jesam, ja opet ćutim kao "p". Boli me uvo šta misle i oni, ja sada ovde pezim da se neko ne uvredi. Ja sam mnogo ćutala i nisam govorila svoje mišljenje, sada kažem svoje mišljenje i Sanja se duri na mene - požalila se Matora.
Pazi malo na svoje ponašanje i kako mi odgovoraš - uzvratila je Stankovićeva.
Sanja je u ovoj Zadruzi bila surovo iskrena, a ja sam pazila šta pričam i osećam se loše zbog toga. Ja mislim da se mi ni posle ove emisije nećemo čuti sa Anom - otvorila je dušu Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

Naravno da ćemo se čuti, ja hoću da je direktno pitam sve šta je bilo - nadovezala se Ana.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Ana Korać

#Jovana Tomić Matora

#Kija Kockar

#Sanja Stanković

'