AKTUELNO

I dalje nisu došle do toga šta je uzrok prekida prijateljstva.

Voditeljka Dušica Jakovljević je večeras ugostila Sanju Stanković, Jovanu Tomić Matoru i Anu Korać u emisiji "Zadruga - Narod pita". Bivše zadrugarke odgovaraju na pitanja voditeljke, kao i na pitanja milionskog auditorijuma koji je proteklih deset meseci pratio dešavanja iz Bele kuće.

Foto: TvPink Printscreen

Dušica se vratila na temu o prijateljstvima Ane Korać i mišljenju pojedinih bivših zadrugara da je veza sa Davidom Dragojevićem uticala na to da se ona pokvare.

David nikada nije uticao na mene, mi smo imali previše problema u "Zadruzi" - krenula je Ana, a David Dragojević, koji nije gost u emisiji, ali je u publici, se odmah ubacio.

Dušica, koja ga je prethodno upozorila da ne dobacuje, mu je odnela mikrofon, a on je ponovio to što je dobacio.

Foto: TvPink Printscreen

Ne može Lepi Mića njoj da određuje sa kim će ona da bude i da to utiče na njeno prijateljstvo - prokomentarisao je David.
Naša greška je što smo pričali gde nije trebalo da pričamo. Mi smo hteli da na svaki način sačuvamo našu vezu. Nismo želeli da izlazimo na klipovima, to je naša najveća greška, kako smo se ponašali tamo i što nismo hteli na neka pitanja da odgovaramo - dodala je Koraćeva, a onda odgovorila Dušici na pitanje gde je nestala ona vesela Ana iz "Zadruge 1".

Foto: TvPink Printscreen

Preumorna sam od svega, imamo milion obaveza, ja blistam, ali ne mogu da budem nasmejana kada pričamo o ovim temama, prijateljstvo sa Sanjom i Matorom. Žao mi je što smo izgubili taj odnos koji smo imali - priznala je Ana.
Meni je jako neprijatno, srce mi radi 300 na sat, ja samo želim da znam zbog čega se to desilo - ubacila se Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mora da kaže David Ani, to se oseti, to se vidi. Ja sam osetila da ja Davidu smetam. On je meni rekao da sam "komentator". Tada sam videla šta misli o meni. Mi smo imali top odnos pre, ali vremenom, poslednjih mesec i po dana se napravila tako neka tenzija. Možda sam ja to stvorila, ne znam, ali nikad nisam čula njega za stolom da je rekao nešto protiv Sanje i mene, ali se to osetilo - objasnila je Jovana.
Ja nisam nikada komentarisao njihovu vezu. Kada su se one jednom posvađale, mi smo bili uz Sanju, da bi sutradan Matora napala mene, šta ja prilazim itd. - opet se ubacio David.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'