AKTUELNO

Mnogu su smatrali da se zadrugarke neće podnositi, ipak to nije bio slučaj.

Pevačica Nadežda Biljić se u superfinalu oduševila kada je shvatila da je osvojila šesto mesto uprkost pokušajima da napusti ''Zadrugu 2''. Ona je posle finala izjavila da to mesto smatra svojom pobedom i da je konačno shvatila koliku podršku naroda ima.

Foto: Printscreen Youtube

Pre emisije ''Zadruga - narod pita'' njena nekadašnja cimerka novinarka Katarina Ristić je došla da se pozdravi sa njom gde su se tom prilikom osvrnule na boravak pevačice i njenu vezu sa Tomom Panićem, sa kojim je bila i Katarina. Novinari portala Pink.rs su pitali Biljićevu da li će podeliti krem bananicu sa nekadašnjom cimerkom, kao što je ''delila'' Panića.

Mi ne delimo, mada moramo da vidimo i sa Darijom. On je svačiji. Boli me neka stvar, neka radi šta hoće - govorila je Nadežda kroz smeh, pa se nadovezala Ristićeva:
Mi smo probale i ne ide nam. Mene je lakse preboleo - rekla je Keti.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam žena koja je od 15 godine bila sek*ualno aktivna. Volim da imam odnose, tamo nisam imala zaštitu, posrećilo mi se. Pisali su kako mi je preneo kondilome, ali ja sam išla na pregled i sve je super, čista sam - rekla je pevačica, a onda je priznala da li je našla muškarca koji će da je pita da li je gladna i žedna:

Foto: Pink.rs

Našla sam takvog čoveka, to je moj otac. Tako da me ne zanima niko, samo pare i karijera. Evo Keti će da mi bude u spotu. Pesma samo što nije. Spremam pesmu sa Borom, zove se ''Čokolada'' - otkrila je za sam kraj razgovora sa novinarima portala Pink.rs.
Molim te samo da ne tražim gace, nego glamur, lepi kadrovi - dodala je Keti.

Pročitaj više: PRE PET GODINA SU SE RASPRAVLJALE PRED KAMERAMA, evo kako su tada izgledale Luna i Anabela!

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

I. Radulović / M. Popović

#Katarina Ristić

#Nadežda Biljić

'