AKTUELNO

Ponovo se ogradio.

Pinkove Zvezde i bivši učesnici Zadruge, Nadežda Biljić i Aleksa Savić, gostovali su u emisiji ,,Narod pita", a gledaoci kraj malih ekrana imali su priliku da upitaju svoje favorite sve ono što ih je zanimalo o njihovom učešću.

Voditelj Darko Tanasijević dotakao se i teme o odnosu porodice Subotić - Pantović, pa upitao Aleksu na čijoj je strani i čijoj priči je više poverovao, Aleksandrinoj ili Ljubinoj.

Foto: TvPink Printscreen

Svako je krio nešto svoje, ne verujem nikom. Zaista ne znam ko je bio iskren. Ni tada se nisam mešao, nisam se plašio ničega, nego nisam želeo da razmišljam o tome. Ne zanima me i dalje, totalno je ista priča kod mene - rekao je Aleksa.

Nadežda je iskreno priznala da nikada ne bi dozvolila da sa svojom majkom ulazi u sukobe, ali joj je drago zbog pomirenja koje je bilo neophodno kako bi u spoljnom svetu mogle da funkcionišu.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je drago da su se pomirile. Mene majka onako nikad ne bi uvredila, ali možda bi se i to desilo da smo se našle na tom mestu. Znam kako je kad ne razgovaraš sa roditeljima i kako je kad sedneš i rešiš problem sa njima i shvatiš da si sam sebi terao inat. Meni u njihovom slučaju ništa nije jasno. Drago mi je da je David našao svoju sreću, da je Aleksandra našla svoju simpatiju. Nadam se da će oboje biti srećni - rekla je Nadežda.

K.Ristić

#Aleksa Savić

'