AKTUELNO

Aleksa i Nadežda ove večeri gostuju u emisiji "Zadruga - narod pita".

Pevač i učesnik "Pinkovih zvezda" Aleksa Savić u rijaliti programu "Zadruga 2" osvojio je osmo mesto, a na šestom mestu našla se pevačica Nadežda Biljić koja je dobila automobil. Njih dvoje večeras će biti gosti voditelja TV Pink i urednika portala Pink.rs, Darka Tanasijevića u emisiji "Zadruga - narod pita".

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: VRATILA SE KRALJICA! Dea Đurđević zablistala pred kamerama pet meseci posle teške saobraćajne nezgode, pa za Pink.rs poručila: Napokon sam kod kuće, ovo je moje NAJBOLJE JUTRO! (VIDEO)

Svojim ponašanjem Aleksa je oduševio region, a gotovo da nema osobe koja nije pohvalila njegovo pevanje. Savić je pred kamerama ostao i veran svojoj devojci Mini, koja ga je sačekala van velelepnog imanja, iako su tokom boravka u Beloj kući zadrugarke bile zaljubljene u njega.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: STANIJA PONIZILA MARKA? Sinoć je plakala zbog Tomovića, a evo šta na sve to kaže Marković koji je u studiju KLJUČAO OD BESA! Spomenuo i RASKID! (FOTO)

I pevanjem Nadežde Biljić mnogi su oduševljeni, međutim ove sezone ona se našla i u jednom nemiloj situaciji. Na Biljićevu je fizički nasrnuo Miroslav Đuričić, koji je u naletu besa štakama udarao pevačicu, a samo nekoliko minuta pre toga Miki je ošamario Suzanu Perović. Đuričić je odmah diskvalifikovan, a zbog svog agresivnog ponašanja sada snosi sankcije u vidu kućnog pritovora koji će trajati punih godinu dana.

Foto: Privatna arhiva

Nadežda je najavila da će i tužiti Mikija zbog traume i bola koji joj je načinio. Biljićeva je osim burnog odnosa sa Mikijem imala i žestoke intimne akcije sa Tomom Panićem, zbog čega se danas kaje.

O svemu ovome, ali i o ostalim temama iz Bele kuće biće večeras reči, a ukoliko Vi imate pitanja za Nadeždu Biljić i Aleksu Savića, možete ih postaviti ovim zadrugarima ukoliko pozovete broj telefona 0677/ 300-300 od trenutka kada voditelj za to da znak. Budite uz TV Pink večeras posle 22 časa i uživo na kanalu ružičaste televizije pratite emisiju ''Zadruga - narod pita''!

Autor: S. Kuvekalović

#Aleksa Savić

#Nadežda Biljić

'