AKTUELNO

Želela je da sve raščisti!

Marko Marković bio je zaprepašćen dok je iza kamera slušao svoju devojku Staniju Dobrojević u emisiji ,,Narod pita" kako komentariše svog bivšeg dečka Vladimira Tomovića koji ju je ostavio pred milionskim auditorijumom.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Milan Milošević ju je iskreno pitao da li će morati da objasni Marku neke detalje koje je iznela o vezi sa bivšim, a ona je bez dlake na jeziku obrazložila zbog čega nema potrebe za tim.

Mislim da ne treba ništa da mu objašnjavam, zna kako stoje stvari. Marko je svestan da je ova veza bila u rijalitiju i da to treba da komentarišem. Ta osoba postoji napolju i ljudi koji me kritikuju žele neke odgovore. Mi moramo zajedno da prebrodimo ovo, jer je večeras sve objašnjeno, ja sam neko ko sada ide dalje. Rekla sam sve kako sam osećala. Igrali su se sa mojim emocijama, došlo je do čega je došlo. Zaljubila sam se u novog dečka, sve je to život, samo se to desilo pred kamerama. Ako iole mogu da se stave na moje mesto, da smo u zatvorenom prostoru - rekla je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Povrh svega, Dobrojevićevoj je i dalje nejasno šta se zapravo desilo pa je Vladimir odlučio da je ostavi, pa priznala da bi mu i sada kada je u srećnoj vezi postavila samo jedno pitanje.

Rekla sam da sam neko ko želi da sve bude na čisto, ali posle onog klipa što sam videla kako je reagovao napolju mislim da nema potrebe. Nije me voleo dovoljno, ispao je folirant u mojim očima. Pitala bih ga samo: ,,Zašto"? Mogao je da prati spolja kako se osećam i da muški podnese i da me sačeka - rekla je Stanija.

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'