AKTUELNO

Pogledajte snimak koji je oduševio sve na društvenim mrežama!

Na samom kraju televizijske sezone, TV Pink beleži rekordne rezultate gledanosti i za 25 godina postojanja, slobodno možemo da kažemo da ružičasta televizija na istorijskom maksimumu. Pored emisija koje verno pratite iz sezone u sezonu, ali i novih projekata koji su zaokupirali vašu pažnju u ovoj sezoni, rijaliti “Zadruga” je svakako jedan od najzaslužnijih formata za ovakve rezultate gledanosti.

Foto: Pink.rs

Iako je ostalo još šest dana do kraja druge sezone “Zadruge”, Željko Mitrović ništa ne prepušta slučaju i već sprema treću sezonu najgledanijeg rijaliti programa. On je na svom Instagram profilu objavio video u kom je, kako je napisao, konačno razotkrio tajnu Pinkove rekordne gledanosti u ovoj, a siguran je, i u narednoj sezoni.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, Željko je predstavio svog stručnog konsultanta za programsku šemu, ali i kasting “Zadruge” - a to je medved!

Međede moj dobri! Međed je inače moj stari konsultant, kad god pravimo programsku šemu, ja se sa međedom malo konsultujem. Evo međed mi je rekao da je problem sa “Zadrugom”, kaže ima mnogo međeda u “Zadruzi”. Ponudio se da nam pomogne oko kastinga ove godine. Prošli put si me dibri savetovao i nikad nismo bolje prošli - rekao je Željko u videu, a onda zamolio medveda da reši njegovu dilemu.

Ovaj video izazvao je veliko interesovanje Željkovih pratilaca na ovoj društvenoj mreži, a posebno je oduševljena bila upravo voditeljka “Zadruge”, Dušica Jakovljević.

Pa genijalno - napisala je kratko Dušica.

Od sutra počinje finalna nedelja u “Zadruzi”, 6. jula saznaćemo ko je osvojio naklonost publike i zaslužio da bude pobednik, a onda nam preostaje samo da sačekamo septembar i saznamo da li su Željko i medved ponovo napravili dobar izbor i dobitnu kombinaciju za uspeh “Zadruge 3”!

M. Đ.

#Rijaliti Zadruga

#Željko Mitrović

'