AKTUELNO

Nikad se neće pomiriti da ih više nema.

Zadrugari broje sitno do velikog finala koje će se održati u subotu, 6. jula. Samim tim oni su smirili strasti i izbegavaju svađe jer žele da vide što pre svoje porodice i prijatelje.

Foto: TvPink Printscreen

Redakcija portala Pink. rs  uočila je nešto zajedničko zadrugarima. Naime, Stanija Dobrojević, Bora Santana i Ana Korać su povezani jednom tužnom činjenicom.

Bora i Stanija su ostali bez roditelja mladi, dok je Koraćeva prošle godine izgubila oca Milića koji je iznenada preminuo.

Foto: TvPink Printscreen

Od stresa koji je doživela nakon što su joj u ratu zapalili dom, bacili bombu na auto i izrešetali oca, Dobrojevićeva je dobila poremećaj rada štitne žlezde, s kojim se i danas bori.

Ani i dalje zadrhti glas svaki put kada joj smenu oca za koga je bila vezana i čija je smrt iznenadila. Ona se nakom smrti povukla sa javnosti, ali se ubrzo vratila nakon što je ušla u ''Zadrugu 2''.

Foto: TvPink Printscreen

Bora je na svu sreću imao babu koja mu je zamenila majku, ali je i ona nedavno preminula pa je Bora ostao bez majčinske ljubavi u neku ruku. Uvek kada pokrenu teme o roditeljima, on se povuče jer mu je to i dalje bolna tema.

Pročitaj više: ZA NJEGA SU GLASALI SKORO SVI! Većina zadrugara odlučila: Ovaj učesnik je NA KORAK do napuštanja Zadruge (VIDEO)

I.Radulović

#Ana Korać

#Bora Santana

#Stanija Dobrojević

'