AKTUELNO

Nisu prestajali sa svađom!

Na "Pretresu nedelje sa Milanom" voditelj Milan Milošević pokrenuo je priču o odnosu Nadežde Biljić i Tome Panića, a zatim su i zadrugari izneli svoj stav o tome da li smatraju da je on ponižava.

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani je upitala pevačicu zašto to dozvoljava sebi.

Neću da branim Tomu, Nadeždu gotivim. Ali ona to dozvoljava. Kakvo je to opravdanje? Rekla sam joj da ne radi to ako nije srećna. Kaže sad je kraj, stavila sam katanac, posle deset minuta ona sa njim. Kad je jednom videla da je nije ispoštovao, tada je trebalo da mu kaže mrš - rekla je Luna.
Ona nikad meni u svojoj priči, nikad nije imala poštovanje prema sebi, a ni prema meni. Što bi je uopšte neko poštovao - dodao je Toma.
Da li se uopšte desilo nekad nešto lepo? - upitala ju je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

U međuvremenu se povela priča i o situaciji koju Nadežda ima sa Branislavom Radonićem Brendonom, pevačica je krenula da plače, a ranija svađa sa Tomom se nastavila. Biljićeva je pobesnela.

Više ne odgovaram na pitanja o Tomislavu. U životu ne želim da odgovaram na pitanja o njemu. Neka se nosi u p*čku materinu! - vikala je Nadežda.
Kako ja da poštujem ženu koja se dere - dobacio je Toma.
Kako da te poštujem kada staješ na Brendonovu stranu? Ne znam kako imaš obraz da me u usta uzmeš. Sramota me je. Glupa sam što sam ikad bila sa tobom - uzvratila mu je pevačica.
Kajem se za sve, i za tebe, i za Olju. Što sam uopšte išta probao da uradim sa bilo kojom devojkom ovde, a kakvu sam devojku ostavio - ispričao je maneken.
Tomo, ti si mene izdao! Ti si poslednji koji ima pravo da priča o meni. Pre pet minuta si me zgazio kao ženu. Sad ćeš da ćutiš jer ja pričam. Misliš da ceo svet mora da se vrti oko tebe. Moj svet se neće vrteti oko tebe. Perfidno i namazano radiš stvari. Ti pokušavaš na silu da dokažeš da ja hoću vezu na silu, a to nije tačno. Prekini sa tim konotacijama - poručila je Biljićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Nadežda je nastavila da se raspravlja sa Tomom, a zatim i napustila Belu kuću u suzama.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'