AKTUELNO

Ne želi da bude sa njom u vezi.

Zašto iskorišćava Nadedžu Biljić, bilo je pitanje koje je voditelj Milan Milošević postavio Tomi Paniću i tako otvorio novu temu tokom večerašnjeg "Pretresa nedelje". Tokom Tominog izlaganja umešali su se i zadrugari koji su rekli kako Toma iskorišćava Nadeždu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja joj dajem do znanja da ne želim da budem sa njom u vezi. Ja sam dečko koji ne može bez one stvari. Iskreno, sa njom imam s*ks, jer ne bih da se mučim. Odvratno zvuči! Uvek gleda svako da na to ide na neku lakšu varijatnu. Nikada joj nisam dao lažnu nadu, jer joj nikada nisam rekao da ću biti sa njom u vezi. U 90 posto slučajeva našeg s*ksa, ja ga se ne sećam - pričao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada se u sve umešala i Nadežda Biljić, izbila je žestoka svađa između Panića i ove zadrugarke. Tom prilikom Biljićeva je istakla kako je Toma koristi samo kako bi imali intimne odnose.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si takav seljak, ti si takvo dno! I ja imam svoje nagone. Ja nisam devojka koja skače sa k*rca na k*rac! Imaš mali k*rac i najveća si mi greška u životu! K*rac si jedan najobičniji! On mene iskorišćava zato što mu se može. Ima s*ks kada hoće - govorila je Nadežda.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Nadežda Biljić

'