AKTUELNO

Pevačica smatra da će raskinuti čim izađu iz rijalitija.

Na "Pretresu nedelje sa Milanom" povela se i priča o odnosu Lune Đogani i Marka Miljkovića, a nakon što su oni imali svoje izlaganje, voditelj Milan Milošević je podigao zadrugare koji su međusobno komentarisali odnos Đoganijeve i Miljkovića da prokomentarišu ono što su pričali.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra Subotić je iznela svoj stav, a zatim i Zorica Marković.

Marko konstantno hoće da kaže da Luna nešto taktizira i da hoće da izvuče od njega reakciju. Sad je rekao ovo. Moje lično mišljenje je da je Marko sa Lunom u vezi zbog finala. On nijedne sekunde nije pokazao tu strast i ljubav. On kada njemu nešto ne odgovara, on je skloni dok njemu ne krene da odgovara - ispričala je Aleksandra.
Javna ličnost Marko Miljković, poznat kao dečko Lune Đogani. Imali smo sukob, sve to stoji, zna da bude duhovit. Marko je pokušao da sačuva ovu vezu. Promenio je Lunu, to se vidi. Jedino što mi se dopada u toj promeni, Luna je lakoverna i ima osećaj krivice i kad je kriva, i kad nije kriva. Marko je sve to idealizovao, kao da čim izađu idu pred oltar. Nažalost, nije tu da nema emocija, jeste se Marko trudio, Luna će otići svojim putem, praviće karijeru, od ove veze nema ništa, guraće do kraja, ali bi ispalo bezveze da raskinu pred kraj. Ostvarili su svoje ciljeve, da ostanu do kraja zajedno. Luna je pristajala na sve, Marku čestitam, čestitam i njoj, na kraju kad izađu, Luna ide svojim putem. Toliko glume, toliko kompromisa na silu. Sad namerno neće da se svađaju. Glume za Oskara. Kao i Ana i David, iz inata nama - navela je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zorica Marković

'