AKTUELNO

Neće više da joj ćute!

Bane Čolak žestoko je zamerio Suzani Perović što nije izabrala njega u prvom krugu da učestvuje u utorak veče u emisiji kod Ognjena Amidžića "Amidži šou" kada će zadrugarke jahati rodeo, a muškarci će morati da pokažu svu snagu udaranjem "kruške", nezaobilaznog rekvizita u treniranju boksa i u svakom luna parku. Nešto kasnije, u drugom krugu, Suzana je izabrala i Baneta.

Foto: TV Pink Printscreen

Suzana, ja moram da ti kažem - ti si neko ko je rekao da te naše mišljenje ne interesuje. Što onda kažeš? Ja sam u "Zadrugu" ušao zbog izazova, u većini igara sam pobedio. Smatram da je Suzana nakon čitanja pisma trebalo da pogleda ko je dobar u tim igrama i ko se javlja. Trebalo je da ispoštuje sve nas koji se uvek javljamo - pričao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle Čolakovog izlaganja, svoje stavove izneli su i ostali ukućani Bele kuće. Tada je Marijana Zonjić rekla kako je Suzana "otaljala" pismo, a sa njom je bila saglasna i Stanija Dobrojević.

Ja se uvek javljam za svaku igricu. Marko i ja smo prvi podigli ruke, a nju je bolelo uvo koga bira. Bilo joj je bitno da ispoštuje pismo. Po pravilu je bilo valjda ko se prvi javi - rekla je Marijana Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nisam javila zato što sam bila tri puta, neka idu ljudi koji nisu bili. Ne znam o kom izazovu se radi. Setimo se koliko je Zlata želela da ide u "Amidži" - pričala je Stanija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Suzana Perović

'