AKTUELNO

Suzana izazvala pravi haos svojim izborima.

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću kako bi bili izabrani potrčci u "Zadruzi", koju milionski auditorijum svakodnevno prati, a potom i bio održan "Pretres nedelje".

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su zadrugari osudili ovonedeljnog vođu Suzanu Perović zbog načina na koji je podelila budžet, Milan je pokrenuo temu o još jednom njenom izboru, izboru zadrugara koji će učestvovati u popularnoj emisiji "Amidži šou".

Prvih sedam žena se javilo i ja sam ih prozvala. Dok sam čitala pismo, pet muškaraca se javilo. Ja sam samo krenula redom sa ove strane. Ja sam onda odabrala Boru, Bane se naljutio - pravdala se Suzana.
Bane se nije naljutio zbog mene. Što nisi prvo odabrala tih petoro što se javilo? Pisalo je fizički spremni ljudi, ja se uvek javljam kad je zadatak. Ti si birala ljude koji uopšte nisu fizički spremni. Lazar ima slomljeno koleno, ona bira njega. Bane se javio među prvima, ja samo realno kažem. U pravu je Miki, sve je za rijaliti radila - osudio je Bora pevačicu.
Tebi je krivo, sujeta te ubila danas. Javno ti kažem, sram te bilo za to što si rekao. Za sve je bio u pravu? Sram te bilo - počela je da viče pevačica na Santanu, pa počela da ga optužuje da podržava nasilje.
Da, da si igrala rijaliti sve vreme - uzvratio je šoumen, pa naveo da nije mislio da je Miki bio u pravu za šamar, već da je igrala igre.

Foto: TvPink Printscreen

Jovana Tomić Matora je bila izrevoltirana što je Suzana optužila Boru da podržava nasilje nad ženama svojom izjavom, pa joj je odbrusila.

To što ti radiš sa šamarom, je klasično igranje šamara. Bora nije pomenuo šamar, nego da igraš igrice. Ti si ta koja je opravdalava šamar, ne mi - vikala je Matora na Suzanu.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Bora Santana

#Jovana Tomić Matora

#Suzana Perović

'