AKTUELNO

Zadrugari nastavili da kritikuju ovonedeljnog vođu.

Na početku same emisije "Pretres nedelje sa Milanom", koju vodi voditelj Milan Milošević, glavna tema bila je raspodela budžeta i ovonedeljni vođa Suzana Perović.

Zadrugari su redom ustajali i negativno komentarisali Suzanine odabire, a jedna od onih koji su izneli svoj stav bila je i Stanija Dobrojević. Ona je osudila pevačicu što nije dala najveći budžet Nadeždi Biljić, a zatim i to što je njoj dala najmanji budžet.

Foto: TvPink Printscreen

Izostala je ženska osećajnost, s obzirom na to šta im se izdešavalo. Njih dve su bile dobre i pre ovoga sa Mikijem. Mislim da iz tog saosećanja, da je trebalo prvo da da Nadeždi najveći budžet. Ona je lisica, koja je dobra za sebe. Radi stvari koje su pogrešne za ljude koji su njoj bliski. Da li to radi iz straha ili neko kaže klimaks. Mene je zvala "omiljena". Posle je samo krenula protiv mene. Ono što me je iznerviralo, prošli utorak ispred prodavnice, rekla mi je da me mnogo voli i da ću shvatiti neke stvari kada izađemo, a danas sam bila prva na listi za najmanji budžet. Folirantkinja! Napravila je zvrčku - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je i David Dragojević prokomentarisao to što pevačica nije dala Lazaru Jeremiću najveći budžet, što je bila tema ranije u toku emisije, a većina stanara Bele kuće ju je osudila zbog toga, kao i Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je pobesnela dok je slušala komentare, pa je na kraju priznala da je dala budžete po svom nahođenju.

Dala sam kako sam ja htela, tačka i kraj - rekla je izrevoltirana Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Stanija Dobrojević

#Suzana Perović

'