AKTUELNO

Zadrugari nastavili da komentarišu Suzaninu raspodelu budžeta!

Voditelj Milan Milošević ušao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi sa zadrugarima obavio još jedan pretres. Kao i na početku svake emisije, glavna tema je raspodela budžeta. Ovonedeljni vođa Suzana Perović izazvala je pravi haos svojim odabirom. Podsetimo, Zlata Đurković, koja je izbačena, u svom pismu u kome je proglasila pevačicu za vođu, ostavila joj je i poruku da da najveće budžete "klincima".

Foto: TvPink Printscreen

Kako Suzana nije dala najveći budžet Lazaru Jeremiću, koji je bio tu za nju, zadrugari su to prokomentarisali, a Perovićeva je pokušala da se opravda, a kasnije je prokomentarisala i zašto nije dala Dorotei Jovanović.

Ovde je nemoguće da svi budu zadovoljni. Lazar je najviše bio zbog Mikija tamo, njega je zvao ćale, nije on meni ispunjavao ne znam kakve želje - pravdala se Suzana.
Ja sam bio tu za nju i kada je Miki izašao - ubacio se Lazar.
Ja nemam toliko budžeta. Prvi put kad sam bila vođa, Dorotea je dobila najmanji, ona zna da je meni draga i da sam uvek tu za nju. Devojka to shvata - nastavila je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra Subotić je smatrala da su i Suzana i Zlata sve vreme igrale igru, kao da je i ova raspodela nastavak te igre.

Imaš toliko budžeta... Moje mišljenje, pre svega Zlata se Suzana u*rala u život kada je spomenula seks. Onda je Suzana spomenula tajnu koja može da zabetonira Zlatu. Onda je nastao čitav haos. Ogovarale su se međusobno, onda kada dođemo kod njih, one kažu da su se sve dogovorile. Ovo sad je isto dogovor i zaj*bancija sa svima nama, da bi se Suzana održala i bila bitna za rijaliti. Oni su sve vreme kao neki igrači iz senke - rekla je svoje mišljenje Aleksandra.

Zatim je i Bane Čolak prokomentarisao raspodelu, a usaglasio se sa mišljenjem zadrugara koji su ranije komentarisali.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#Lazar Jeremić Jera

#Suzana Perović

#Zlata Đurković

'