AKTUELNO

Sada je sve jasno!

Voditelj Milan MIlošević stigao je u Belu kuću spreman da suoči sve zadrugare za stolom i da im pomogne da se sve okolnosti i situacije razreše, a koje bi oni najradije zaboravili i prikrili.

Foto: TvPink Printscreen

Glavna tema i početna bila je podela budžeta od strane Suzane Perović, koja navodno nije ispoštovala želju bivše učesnice "Zadruge", Zlate Đurković. Naime, iako je bilo obećano Lazaru Jeremiću i Maji Marinković da će uživati u velikom budžetu, Suzana je to ipak ignorisala i dala je Zorici Marković, sa kojom je bila u najlošijim odnosima.

Takmičari su imali i teoriju da Mina Vrbaški namerno nije naglasila da su i njih dvoje dobili najveće budžete, a zbog toga su ušli u raspravu.

Niko meni nije spomenuo Lazara i Maju, meni je ona nabrojala samo nas, pola je nisam ni razumela - pravdala se Mina.

Foto: TvPink Printscreen

To sve Zlatija muti! Mina nema razloga da ne kaže za budžete! - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana meni daje za pravo da je komentarišem! Kad pričam istinu, tad me spuštaš, a kad sam dobra, tad si okej! Ja sam osetila potrebu zbog mog druga da joj se izvinim! Ali samo da kažem, Suzanu nikad nisam upoznala i naravno da ću biti uz nekoga tu. I opet bih rekla izvini, zato što znam njenu porodicu! Meni je danas bilo žao Lazara, zašto bi se on osećao kao izbeglica? Svi nešto gledamo da nam slučajno Suzana ne kaže u oči! Ja sam se u većini njihovih rasprava slagala sa Mikijem - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam njoj rekao da svi pričaju da je dvolična i da nema stav. Sad sam se prvi put uverio u to - rekao je Lazar.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'