AKTUELNO

Ovo će iznenaditi sve!

Iako su svi mislili da je veza Stanije Dobrojević i Marka Markovića idealna i da će se do samog kraja držati zajedno, ipak se dogodilo nešto što će poljuljati njihove odnose.

Foto: TvPink Printscreen

Dobrojevićeva je bila u šoku kada je shvatila da je Marko Marković nikada nije pitao da li je gladna ili žedna, a ono što je bio vrhunac je to što je on među prvima otišao u prodavnicu, a nije se potrudio da zauzme prve redove i donese joj ono što joj je neophodno za normalno funkcionisanje.

Sve ja prva! On nikakav osećaj nema za to, uvek ga ja prva pitam i da li je gladan i da li je žedan - žalila se Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Moraš da popričaš sa njim, kaži mu sve - rekla je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, njoj nije bilo svejedno ni to što je on drage volje prihvatio da učestvuje u izazovu u ,,Amidži šou" iako niko od parova nije želeo da se razdvaja, pa su tako odlučili da odustanu od igre.

I znao je da ne idem u Amidži i javio se. Nisam htela da idem, neka učestvuje neko drugi sada malo. Bila sam i pred ulazak, tri puta sam išla. Nije problem, neka ide. Ali, treba imati osećaj za neke stvari - žalila se Stanija.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marijana Zonjić

#Stanija Dobrojević

'