AKTUELNO

Iako joj se sve vreme dodvoravao, ipak nije želeo da rizikuje da bude novčano kažnjen.

Sanja Stanković i Ana Korać dobile su posebne privilegije kao buduća mlada i njena kuma od strane Velikog šefa pred sutrašnju svadbu. Njih dve borave večeras na Rajskom ostrvu, kako bi se što bolje pripremile za manifestaciju koja ih očekuje. Njih dve su napravile privatnu žurku za sebe i celu noć bile vesele. David Dragojević, koji se posvađao sa Anom nakon njegon intervjua kod voditelja Milana Miloševića, došao je par puta do doka da je obiđe i izjavi joj ljubav kako bi joj se izvinio.

Foto: TvPink Printscreen

Tako je bilo i na kraju žurke povodom proslave rođendana Branislava Radonića Brendona. David je došao sa Lazarom Jeremićem do doka i počeo da priča sa Anom preko jezera koje ih deli. Počeo je da joj se dodvorava i da joj priča koliko je voli, a ona je želela da pređu jezero kako bi se poljubili, ali se on uplašio kazne, pa ju je odgovarao od tog poteza. Koraćeva mu je tokom njegove priče pokazala i srednji prst. Podsetimo, niko sem Ane i Sanje ne sme da boravi na ostrvu, a ni one ne smeju da ga napuštaju do dolaska frizera.

Foto: TvPink Printscreen

David nije odustajao od komplimenata, a Ana mu je u jednom trenutku otkrila kako se oseća.

Kako bih te tukla u isto vreme i volela - poručila mu je Ana.
Ja tebe volim najviše na svetu. Jedva čekam to (šaku) što držiš na bradi sada (aludirajući na to da želi da je veri). Bićeš moja u svakom smislu - pričao joj je Dragojević.
Hajde, plivaj, neće te kazniti, to je ljubav - čikala ga je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Koliko hiljada da nas košta jedan poljubac - upitao ju je David.
Opet sam ljuta - dobacila mu je Ana.
Izvini za sve što sam te nervirao, ti si moj svet - nastavio je da se dodvorava Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Ana je i dalje pokušavala da nagovori Davida da pređu jezero, ali se on nije dao, pa mu je ona opet pokazala srednji prst.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Ana Korać

#David Dragojević

'