AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo!

Ana Korać je u toku večeri bila pozvana na intervju sa voditeljem Milanom Miloševićem, a njih dvoje su razgovarali na temu svih aktuelnih dešavanja koja se tiču nje, Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić.

Ono što je posebno zaparalo uši svima je Davidova izjava da bi radije voleo da se njegova devojka druži sa njegovom bivšom verenicom Aleksandrom, nego sa Ljubom Pantović koja je nikada nije uvredila.

Foto: TvPink Printscreen

Koraćeva se nakon intervjua vratila u Belu kuću, a onda je ušla u raspravu sa njim kada mu je ispričala kako se neprijatno osećala zbog svega što ju je Milan pitao.

Bilo je pitanje da li sam svesna kakvo sam poniženje dobila kada si izabrao Aleksandru, da bih se družila sa njom. Kao, da li sam svesna da me je nazvala elitnom...sve ono što sam ti ja rekla. Ja sam rekla da ne razumem zašto si to rekao. On (Milan) je rekao da ne može da veruje i da je u šoku šta si ti izjavio, on misli da ti imaš još uvek neke emocije, pa si izabrao nju i to da je ružno to što izjavljuje...Rekao mi je da sam prošle godine bila miljenica, sada po komentarima i svega...šta sad misle. Ja kažem da sam sad u vezi, prošle godine sve kontra. Sad moram drugačije da se ponašam. Pitao me da li vidim budućnost sa tobom...tako da, us*ao si sa ovim. Rekla sam da je odvratno to što si uradio - rekla je Ana.
Prvo, nikad te nisam uvredio i ponizio. To sam ovako odgovorio i to nema veze sa emocijama, boli mene ku*ac - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

To ti je najveća glupost! Mogu ja da pričam sada?! Samo ti govorim šta je bilo! Ne mogu uopšte da pričam, ni da se svađam, samo se okreneš i odeš! Možeš da pričaš sa mnom! - pridikovala je Koraćeva.

David je bio ljut, jer Ana nije stala na njegovu stranu kada je razgovarala sa Milanom, već se složila sa voditeljem da ta izjava nije bila na mestu.

Foto: TvPink Printscreen

Strašno s moje strane, uvredio sam te, ubio sam te. Izvinio sam se i rekao sam zašto sam to rekao! Ja više ne mogu nikakvu vezu da imam. Jak mi je faktor Milan - bio je ironičan David.
I pitao me kako sam lako prešla preko svega, kaže da si ti to sve radio sa njom! - nastavila je Ana.

Kako je ova rasprava izgledala, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#David Dragojević

'