AKTUELNO

Zadrugari sve vreme bodrili učesnike!

Ovonedeljni vođa Lepi Mića postavio je za svoja dva potrčka Anu Korać i Aleksandru Subotić, a kada je došao red da zadrugari odaberu koga će nominovati za izbacivanje od njih dve, oni su većinom glasova izabrali Subotićevu. Publika je sa druge strane dala najmanje podrške Marku Petruševiću Petrućiju, pa je on ove noći zajedno sa Aleksandrom igrao zanimljivu igru koju je pripremio Veliki šef i borio se za svoj opstanak.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Milan Milošević došao je do sobe za izolaciju i obavestio Aleksandru i Petrućija da je vreme da igra počne, pa su se svi uputili ka baru "Dubioza" ispred kojeg se igra odigrala. Dok su plovili jezerom, Aleksandra je zamolila Marka da zapeva, što je on rado uradio, dok je ona veslala.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je nominovanim učesnicima objasnio pravila igre. Ispred sebe su imali tri čaše. U njima se nalazila nepoznata tečnost. Na znak Velikog šefa, trebalo je da popiju svu tečnost iz časa, a ko bude popio najviše, pobednik je duela.

Foto: TvPink Printscreen

Subotićevoj se nije svideo sadržaj čaša, pa je rekla da će prepustiti Petrućiju igru. Zadrugari su ih sve vreme bodrili dok je išla zanimljiva muzika, a Aleksandra se na kraju ipak potrudila, pa je popila više tečnosti od Marka i tako pobedila u ovoj igri i njeni glasovi su duplirani.  Nakon dupliranja glasova, Aleksandra je imala osvojenih 92% glasova publike, a pevač je imao 8%. Petrući se pozdravio sa zadrugarima i uputio u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, gde su ga sačekali predstavnici sedme sile i njegov otac, popularni glumac Branislav Petrušević.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#Marko Petrušević

'