separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

SUZANA JE ISKORISTILA NADEŽDU: Karađorđe izneo stav o sukobu dve pevačice, pa ih uporedio sa Davidom i Aleksandrom! (VIDEO)


Stao na stranu Biljićeve!


Karađorđe Subotić je večeras došao u emisiju voditeljke Dušice Jakovljević kao podrška nominovanoj Aleksandri Subotić, a tom prilikom je iznosio i svoje mišljenje o mnogim odnosima koji potresaju velelepno imanje u Šimanovcima ovih dana. Subotić je izneo i svoje mišljenje o svađi između Suzane Perović i Nadežde Biljić, koja je nastala nakon što je Miki Đuričić fizički nasrnuo na njih, zbog čega je najoštrije kažnjen od strane Velikog šefa.

Autor: TvPink Printscreen

Nadežda je ranije u toku večeri imala intervju sa Milanom Miloševićem gde je ponovila svoje mišljenje o Suzani, sa čim se i Karađorđe složio.

Nadežda je obrazložila situaciju kod Milana. Tako kako je rekla, tako je. Takve stvari ne treba da se dešavaju u vezama. U svađi sa Suzanom, opet je Nadežda u pravu. One se samo ponavljaju. Suzana je iskoristila Nadeždu kao drugaricu, to je neka priča kao između Davida i Aleksandre - naveo je Karađorđe.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti