AKTUELNO

Njihove karaktere je naveo kao razlog svađa.

Za izbacivanje ove nedelje su nominovani Aleksandra Subotić i Marko Petrušević Petrući pa su zbog toga u studiju kod Dušice Jakovljević kao njihova podrška došli Branislav Petrušević i Karađorđe Subotić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Aleksandrin otac Karađorđe Subotić je došao da podrži svoju ćerku i prokomentariše minula dešavanja otkad je samoinicijativno napustio luksuzno imanje. Ipak, pored ćerke on je komentarisao fizičko nasilje koje je Suzana Perović pretrpela od Mikija Đuričića.

Ja vidim da je Mikiju potrebna pažnja jer je on ne dobija. Zbog toga su se i svađali. On je žrtva samog sebe. Meni je žao zbog svega. To je jedno nerazumevanje. Generalno, nije trebalo da iskoči iz koloseka. Dosta je bio impulsivan - govorio je Karađorđe, a onda je nastavio da priča o svemu što se dogodilo:

Foto: Pink.rs

Teško je iskontrolisati svoje emocije. Njegov boravak napolju je učinio da mu se ego poveća. On se trudio oko Suzane, slao joj je poklone. Emocije i ljubavi ima. Vidite i sami kako je Suzani teško. Nadežda je kolateralna šteta. Osuđujem nasilje svakako - rekao je Karađorđe.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Karađorđe Subotić

'