AKTUELNO

Zaboravio je atraktivnu Ivanjičanku.

Zadrugarka Ana Korać je navodno na sve načine pokušavala da rasturi vezu izvesnom Karlu, iako je njegova devojka trudna, nakon čega je on poludeo i obećao da će Koraćevoj napraviti pakao od života kad izađe iz rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

Podsećanja radi, biznismen Filip Mijatov je prvi izneo javnosti da je Ana lažov i da nikada nije bila u vezi sa njegovim dobrim drugom Karlom Filićem, a to je demantovala i njena cimerka u ''Zadruzi 2'', Maja Marinković.

Foto: Printscreen Instagram/marija.dusan14

Pošto je nameravao da oženi trudnu devojku Aleksandru, on je to danas učinio. U nastavku pogledajte kako je to sve izgledalo.

Pročitaj više: NISAM ZNALA DA SI TAKVA KUKAVICA! Nadežda je od Mikija doživela veliku traumu, a sada je pustila glas i zadrugare ostavila na IVICI SUZA! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram/marija.dusan14

Pročitaj više: DAĆE SVE OD SEBE: Savo Perović u razgovoru sa Drvetom mudrosti otkrio kako bi voleo da izgleda sutrašnja SVADBA! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram/marija.dusan14

Pročitaj više: UDARILA MU KONTRU: Adam Đogani je uputio žestoke uvrede Indi, a sada je ona ovako PODRŽALA rođaku Lunu! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO (VIDEO)

Pink.rs

#Ana Korać

'