AKTUELNO

Bila je iskrena do srži.

Zadrugari danas organizuju svadbu Sava Perovića i Jovane Tomić Matore. Pošto je Veliki šef poslao hranu kako bi oni spremili svadbarske specijalitete popust sarme, ruske salate i torte, gladni cimeri su se grabali za sastojke što je izazvalo revolt kod svih koji spremaju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mi svi uzmemo po malo, malo šlaga i sve to. Sinoć su pravili rusku salatu, svi su jeli, po jedna kašičica. Zamislite da svi uzmu po jednu, neće ostati ništa - žalila se Matora.

Teme su se nizale pa je Jovana spomenula svađu koju je imala sa Sanjom Stanković zbog koje su bile u sukobu, pred raskidom. Ipak do njega nije došlo.

Imale smo glupu svađu, ipak sredile smo sve. Želim da cela svadba prođe kako treba. Dve osobe koje ne žele da učestvuju su Stanija i Brendon. Stanija je egocentrik, to je loše. Mnogo ima želju da bude bitna. Nije ona ljubomorna na Sanju zbog svadbe, ali kad joj je dosadno, ona ludi. Malopre je uzela rusku salatu, prstima. Odbila je i veo da pravi - govorila je Matora pa je nastavila da komentariše svadbu:

Foto: TvPink Printscreen

Krivo mi je zbog te svađe, to zbog Brendona. Htela sam da svi obrate pažnju na nju, eto sad će imati prilike za to - rekla je Jovana za kraj.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Sanja Stanković

'