AKTUELNO

Zbog Brendona su prekinule svoju vezu.

Sanja Stanković je tokom današnjeg popodneva ušla u konflikt sa Jovanom Tomić Matorom zbog njenog ponašanja tokom svađe sa Branislavom Radonićem Brendonom.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, plavuša je prekorela svoju devojku jer je navodno pokazala polni organ Brendonu, dok se Matora pravdala da je pokazala samo donji veš kako bi mu uzvratila na provokacije koje joj je uputio.

Tako možeš da se ponašaš kada nisi sa mnom. Ti ne treba da piješ ovde - vikala je Sanja na Matoru.
Proocirao me je. Sinoć mi je prekipelo sve. Prebacuje mi čovek koji je istog seksualnog opredeljenja kao i ja, on meni govori kako sam ja bizarna - pravdala se Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Tog čoveka ne možeš da uvrediš šta god da mu kažeš. On ima 33 godine, on je već izgrađena ličnost. Nasmeješ se i odeš. Skinula bi ti gaće - dodala je Sanja.
Ako lepo kažem da mu nisam pokazala p*čku, ja sam samo povukla gaćice. Jesi li ti videla da sam mu ja pokazala p*čku. Nemoj da ja ne pričam sa tobom zbog tog tvog bezobrazluka. Skloni se od mene, unosiš mi nervozu, ne prija mi sada kada si tu! Mrš tamo - vikala je Matora.
To možeš kući da kažeš. Ti i ja smo ovog trenutka završile - odbrusila joj je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NISAM ZNALA DA SI TAKVA KUKAVICA! Nadežda je od Mikija doživela veliku traumu, a sada je pustila glas i zadrugare ostavila na IVICI SUZA! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'