AKTUELNO

Mislili su da će pokušati da prikrije njena nedela.

Svi zadrugari su iz svoje lične perspektive iznosili mišljenja o ovonedeljnim potrčcima Aleksandri Subotić i Ani Korać. Nominovane takmičarke imale su priliku da čuju šta pojedini imaju da kažu o njima, a onda je sve zaprepastilo izlaganje Lepog Miće.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su svi znali da je Ana njegova dugogodišnja prijateljica iz spoljnog sveta, Lepog Miću to nije sprečilo da bude objektivan, pravičan i realan, pa je ovoga podržao Aleksandru, bez obzira na to što su u nekoliko navrata imali žestoke sukobe.

Foto: TvPink Printscreen

Ta devojka je za mene bila nedefinisani oblik žene koja ne zna šta hoće. Skače, dere se. Ja sam sa njom pričao, molio je da stavlja bubicu. Nije mogla očima da me gleda (Aleksandra). Međutim, to se sve promenilo, posle toga je meni bilo sve jasno. Sve ono u šta je sumnjala se ostvarilo, jer je David pokazao to što je pokazao. Ana je moj drug i prijatelj i mnogo je volim, ali ja ovde gledam sve po stvarima koje su urađene. Šaljem Anu u izolaciju, jer preko nekih stvari ne mogu da pređem, ja to moram da kažem kao čovek. Te stvari nemaju moralna načela, ne valja da vređaš Aleksandru, izvini joj se - rekao je Lepi Mića.

Kakva je bila Anina reakcija, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'