AKTUELNO

Bilo je krajnje vreme da ispriča sve!

Voditelj Ognjen Amidžić stigao je u Belu kuću kako bi emisija ,,Nominacije" mogla da počne. Zadrugari su morali da biraju da li će Aleksandru Subotić ili Anu Korać kao dva potrčka poslati u izolaciju gde će se boriti za opstanak.

Foto: TvPink Printscreen

Svi su pomno slušali Davida Dragojevića, koji je sa Anom uplovio u ljubavnu vezu odmah nakon što je Aleksandru javno prevario, pa je tom prilikom osećao potrebu da obrazloži zbog čega će maksimalno podržati svoju devojku.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo bili u vezi, naša veza je kasnije otišla u posesivnost. Ja sam krivac za neke stvari, ali je ona mnogo doprinela svojim ponašanjem. Ja sam uradio nešto što ljudi smatraju prevarom, ali u toj priči sam i ja bio nešto što nisam. Nisam znao sa kim treba da pričam, sa kim da se smejem, prebacivale su mi se te neke stvari i zato sam se ponašao kao idiot. Nabijem kapuljaču, sklanjam se i ne učestvujem. Desila mi se Ana, ta flertovanja na početku su bile laži. Ona kad je došla, tad je počelo to druženje, ja sam rekao da bih se družio sa njom, ali sam bio sa Aleksandrom. Naš odnos je bio sve bolesniji od svađa i od svega. Nisam znao šta da radim. Ana me nije napadala, uvek smo bili u pabu, prijalo mi je njeno društvo, vratila mi je osmeh na lice. Bio sam stari David. Nije bilo neke negative, nisam se svađao. Prvi put sam bio toliko srećan posle toliko vremena. Mislio sam da ću moći da odolim i da prikrivam. Ružno je sa moje strane što Aleksandri nisam rekao sve i ta srca koja sam slao, to je bilo baš ružno. Prvi put kad sam hteo da se razdvojimo, tada sam sve trebao da prekinem. Ona ni sa ocem nije bila u dobrim odnosima, nisam mogao tada da prekinem, mislio sam da ću izdržati. Izašla je, počeo sam sa Anom, ja sam tri meseca leteo, osećao sam se prelepo. Osećam se tako zaljubljeno. Ne bih nikada menjao taj osećaj. Jedva čekam da se sve završi i da pokažemo našu ljubav. Moja nominacija ide Aleksandri, sačuvaću Anu - rekao je David.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#David Dragojević

'