AKTUELNO

Odlično su se zabavili.

Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću kojim je obavestio zadrugare da se spreme za novi izazov. Naime, oni su morali da se podele u četiri grupe po sedmoro i formiraju vozić. Prvi koji se nalazi u voziću treba da kofu vode prenese preko glave narednom koji mu se nalazi iza leđa, sve do poslednjeg koji će tu istu kofu izručiti u bure koje se nalazi iza njega.

Foto: TvPink Printscreen

Prve dve ekipe koje su odmerile snage činili su: Bora Santana, Bane Čolak, Ana Korać, David Dragojević, Lazar Jeremić, Luna Đogani i Marko Miljković, koji su činili prvu ekipu.

Drugu grupu činili su Aleksa Savić, Mina Vrbaški,  Ljuba Pantović, Eleonora Miljković, Marko Petrušević, Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković. Pobednici su bili prva grupa.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su formirali i ekipe za drugi krug takmičenja, a prvu grupu činili su Suzana Perović, Dorotea Jovanović, Zorica Marković, Zlata Đurković, Branislav Radonić Brendon,  Savo Perović.

Drugu grupu su činili: Marko Marković, Aleksandra Subotić, Maja Marinković, Stanija Dobrojević, Marijana Zonjić. Kao pobednik ovog kruga takmičenja izašla je druga grupa.

Foto: TvPink Printscreen

Pobedničke grupe su odmerile snage u finalu, a Lepi Mića kao sudija nije želeo da presudi koja je od ove dve ekipe odnela pobedu.

Pročitajte još: VELIKI ŠEF MORAO DA REAGUJE! Nakon sukoba Lazara i Brendona PLJUŠTALE KAZNE! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo, kao i to ko je odneo pobedu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'