AKTUELNO

Skrenuo joj pažnju kako treba da se ophodi prema blogerki.

Tokom noći je došlo do žestokog konflikta između Lune Đogani i Maje Marinković prilikom čega je ova zadrugarka spomenula blogerki bivšeg dečka Slobodana Radanovića, a zatim i njenu majku, zbog čega joj je Đoganijeva uzvratila brutalnim uvredama.

Kada se situacija malo primirila, Lepi Mića je posavetovao Maju da se ne svađa sa blogerkom i ne dovodi svoju reputaciju u pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Tebi ne treba ova priča. Ti treba da kažeš: "Dotična dama je ljubomorna na mene jer je njen sadašnji dečko bio moj prvi dečko."Treba fino i kulturno to da kažeš, a ne da pričate kome smrdi p*čka. Kako Stanija sve fino kaže. Ovo nije dobro za tebe - savetovao je Lepi Mića Marinkovićevu.
Ne znam ja što se ona uhvatila mene. Jesam li preterala? - upitala ga je Maja.
Ponekad umeš da pređeš granicu. Ona neka tebe vređa, ti ćuti i ti ćeš se izdići iz situacije. Kako Ana, malo zagalami i onda se povuče. Aleksandra se totalno promenila, ona sve mirno. Nemoj da budeš predemet sprdačine. One su malo ljubomorne na tebe. Oni smatraju da si ti glupa i da želiš kadar i da sve to radiš zbog toga - pričao je Mića Maji, dok je ona klimala glavom i slušala ga.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Maja Marinković

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'